tisdag 26 april 2011

Tisdag.

Kära Cissi.
Idag hade vi tenta. Folk var inte så motiverade alls och det verkade inte som om någon i hela världen tog det särskilt seriöst, vilket märktes väldigt tydligt på olika sätt (mobiler vibrerade och ringde och jag hade ingenting med mig att äta). Och eftersom jag verkligen har pluggat superdupermegaflitigt inför den här tentan så gick det också superdupermegajättebra. Jag hoppas istället på pluspoäng för utmärkt ordbajseri, för det vet jag i alla fall att jag gjorde bra. Håll dina tummar, för Guds skull.

Här är förresten min nya fina te-servis: 
Elva små koppar med fat och tillhörande assietter. Dessutom köpte jag inte mindre än åtta små snapsglas. Så nu kan min bästa flock komma på kafferep och dricka snaps.

7 kommentarer:

 1. SKÖNT att tentan är avklarad, bra där.
  Fin servis har du också. När tar vi ett smakprov ur dem (tillsammans med snapsglasen förstås)?
  Pöss på re!

  SvaraRadera
 2. Alltså har ju hört dig prata om några koppar, men inte fattat att du införskaffat dig nya:)Loppisfynd eller?Mycket fina och ser framemot fika!kram Linn

  SvaraRadera
 3. Ja, när blir det fika egentligen? Jag kommer! kram din granne i gettot

  SvaraRadera
 4. your gettoneibourgh tröttnar snart på den här bloggen...

  SvaraRadera
 5. shit, din gettoNEIGHBOUR kan verkligen inte stava. Tacka gud för google translate.

  SvaraRadera
 6. jag ska sluta trakassera den här bloggen nu.

  SvaraRadera
 7. Vem fasen är din gettogranne Alicja? Värsta otacksamma människan liksom när du typ uppdaterar hela tiden och är en helt fantastisk bloggare och snygg är du också och skitbra på att skriva och fota och dansa salsa. Du tänker väldigt bra också och borde lätt skriva en bok, eller i alla fall en låt som du kan sjunga till också, för det kan ju också. Gud, är det nåt du inte är bra på? Nej, jag tror inte det. Hoppas verkligen att din gettogranne fattar det nu, fy för såna som hon.Du förstår att jag har spärrat henne från bloggen nu va. Helt sjukt liksom. Värsta freaket.

  Puss och kram från Maja ( som ber på sina bara knän om förlåtelse och den ljusnande framtid som är vår.)

  SvaraRadera