söndag 26 juni 2011

Söndag.

Kära Cissi.
Efter en omtumlande helg som denna finns inget annat än att lägga upp lite bilder från midsommar. Och vilken midsommar sedan! Det verkar som att det är utanför Svedala som det händer.. År efter år. Tack världens bästa Carlsson för finfin planering. Och tack finaste flickorna för bästa sällskapet. Här kommer lite bilder, inte en enda tagen av yours truly, utan samtliga kommer från Sandras kamera, tagna lite av vem som helst. Tack för det också.

Aldrig utan min kalasmugg! Förbaskad tur att jag hittade oss en sådan var, kvällen blir så mycket roligare med ett sugrör! Och så mycket godare.

Mästerfotograf Söderberg och våra munnar. Fantastisk bild!

Helstekt spädgris grillad över öppen eld. Inte illa va? Minns dock inte riktigt hur god eller inte god den var, vilket var ganska trist.

Mat!

Bästa laget, bästa nummer fyra. Vi vann brännbollen, vi vann Pongen, vi vann stövelkastningen och vi vann säkert frågeleken också. Jag är ledsen Cissi... Men till nästa år vet du iaf vilka du ska hänga med om du vill vinna. 

Och nu sitter jag och gör absolut ingenting. Jag borde packa, för om bara några timmar drar jag till Polen och ingenting är klart... När jag kommer tillbaka kanske jag slänger upp lite bilder från examen och alla fester däromkring, men å andra sidan kanske jag inte gör det. Ha det så fint i Norpan, Falun och Parre! Ta hand om dig.

2 kommentarer:

 1. Ha! Så du menar att ni vann? Och jag som trodde att lag 2 och 4 arbetade ihop under brännbollen. Mina varvningar räknades alltså för lag två's räkning? Säg mig AllisBallis, hur många varvningar gjorde du?

  Sen undrar jag det där med pongen, blev den någonsin avgjord?

  Stövelkastningen? Jag vet inte hur mycket en inhoppare kan räknas egentligen. Kanske att det kan ge halva poängen och då...ja vänta nu, då vann ju faktiskt lag 2 den grenen. Liksom alla andra tävlingar!
  Hejaheja lag 2!!

  Tack för en finfin dag och kväll och morgon. Nedrans kul var det.
  Hoppas du har det nedrans kul i Polen också. Ta hand om dig min kära vän, stor puss!
  / Cissi

  SvaraRadera
 2. Dags att börja uppdatera lite nu så Cissi kan läsa vad du gör när hon är i Parre! =)

  SvaraRadera